UITNODIGING
SEMINAR EXTENDED BANKING
DONDERDAG 14 JUNI
HOTEL VAN DER VALK – UTRECHT

Bent u op zoek naar een tijdbesparende oplossing voor uw financiële administratie? Wilt u weten hoe u de efficiency kunt verhogen van uw financiële afdeling?

Kom dan op DONDERDAG 14 JUNI naar het Seminar Extended Banking in Hotel Van der Valk in Utrecht.

Gedurende een ochtend krijgt u inzicht in het verwerken van uw digitale bankafschriften. Paul de Bruijn van GreatCircle laat u graag zien hoe u door Extended Banking een forse tijdsbesparing kunt realiseren.

Geautomatiseerde banktransacties
Extended Banking is een met Microsoft Dynamics 365/AX2012 geïntegreerde oplossing voor snelle geautomatiseerde verwerking van banktransacties en storneringen. Extended Banking maakt het mogelijk om bankbestanden in veelvoorkomende formaten zoals MT940 en CAMT.053 volledig geautomatiseerd in te lezen en voor meer dan 95% automatisch te matchen.

Efficiënt en nauwkeurig
Met Extended Banking van GreatCircle kunt u het betalingsverkeer in Microsoft Dynamics 365 verder stroomlijnen. Transacties worden zonder handmatige tussenkomst ingelezen én verwerkt. Efficiënt en nauwkeurig, met verhoogde productiviteit en forse tijdsbesparing in de financiële administratie als resultaat. Daarmee bespaart u tijd én geld.

Tijdwinst bij grote hoeveelheid transacties
De oplossing biedt veel toegevoegde waarde voor retailers, handelsbedrijven, ziekenhuizen, financiële dienstverleners, productiebedrijven en andere organisaties die grote hoeveelheden transacties verwerken.

Naadloze integratie in Microsoft Dynamics 365/AX2012
Tijdens deze bijeenkomst geven wij een demonstratie van de mogelijkheden van Extended Banking en de wijze waarop hiermee automatische digitale bankafschriften worden verwerkt. Ook vertellen wij over de volledige en naadloze integratie van deze module in Microsoft Dynamics 365/ AX2012. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen over dit product.

Programma

  • 09.00 Ontvangst
  • 09.30 Introductie Extended Banking
  • 09.45 Demo Extended Banking
  • 10.30 Pauze
  • 10.45 Vervolg demo Extended Banking en Projectaanpak
  • 11.30 Extended Banking in de praktijk
  • 12.00 Voordelen en Besparing
  • 12.15 Vragenronde
  • 12.30 Lunch

Dit seminar is geschikt voor bedrijven die werken met Microsoft Dynamics 365 of AX2012 of van plan zijn hiermee te gaan werken.

SCHRIJF U DIRECT IN VIA HET FORMULIER OP DEZE PAGINA ZODAT U ZEKER BENT VAN UW PLAATS.

Aanmeldformulier

*

*
*
*
*
*
6 - 0 =
*